ÖZEL SANKO İLKOKULUNDA “ÖĞRENEN ORGANİZASYONLAR TAKIM EĞİTİMİ” BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Özel SANKO İlkokulu 3 ve 4. sınıflarında uygulanan “Öğrenen Okul” dersinde öğrencilerin, Öğrenen Organizasyonlar felsefesi ile düşünsel modeller, kişisel yetkinlik, paylaşılan vizyon, takım halinde öğrenme, sistem düşüncesi gibi konu başlıkları çerçevesinde yaşam ve iletişim becerilerini geliştirmeleri amaçlanıyor.

İlkokul Müdürümüz Hülya Bingül tarafından, farklı branşlardaki öğretmenlerden oluşan 9 kişilik gruba aynı başlıkları içeren “Öğrenen Organizasyonlar Takım Eğitimi” verildi. İlkokul öğrencileri için oyun alternatifleri oluşturma hedefiyle çalışan öğretmen takımı, eğitimi başarıyla tamamlayarak sertifikalarını aldılar.