ÖZEL SANKO OKULLARI, 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILININ ORYANTASYON DÖNEMİNE “GENEL KURUL” İLE BAŞLADI

Özel SANKO Okulları, 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılının Oryantasyon Dönemine Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezinde düzenlenen “Genel Kurul” ile başladı.

Yöneticilerin, öğretmenlerin ve personelin katılımıyla gerçekleşen Genel Kurulda, Özel SANKO Okulları Genel Müdürü Melike Toklucu, önceki akademik yılların istatistiki değerlendirmesini yaparak TEOG ile ÖSYS sonuçlarına dair kurula bilgi verdi. 2016-2017 eğitim öğretim yılında önemli birçok başarıya imza attıklarını, 2017-2018 eğitim öğretim yılında da yine büyük başarılara imza atacaklarına inandığını ifade ederek yöneticilerine, öğretmenlerine ve personeline emekleri için teşekkür etti.

Genel Kurul; Toklucu’nun, Özel SANKO Okulları ailesine yeni katılan idareci, öğretmen ve personele SANKO rozetlerini takdimi ve başarı dilekleriyle sona erdi.