SANKO LİSELERİ ÖĞRENEN OKUL TAKIMI "OKUL YILLARIM" ADLI SÖYLEŞİ DÜZENLEDİ

Öğrenen Organizasyon ,bireysel öğrenmeyle başlayan, takım-grup düzeyindeki öğrenme ile devam eden ve kurumsal öğrenme ile sonuçlanan; bilgiyi oluşturma, elde etme, paylaşma ve değişimde kullanmaktır. Çalışanların yeni bir bilgi oluşturmalarını, paylaşmalarını ve bunu kurumların bilgisi haline getirmelerini, değişimlere ayak uydurmalarını ve sorunların çözümünde kullanmalarını sağlayan bir yaklaşım.

Bu kapsamda , lise öğrenen okul takımı, Dopamin “Okul yıllarım” başlığı altında bir etkinlik düzenleyerek çalışmalarını lise öğretmen ve öğrencileriyle paylaştılar. Dopamin takımı, 15 yıl önce başlayan “Öğrenen Organizasyon Takımı” çalışmaları geleneğini sürdürme arzusu ile, dönem başından itibaren yaptıkları çalışmaları kısa bir sunumla aktardılar. Etkinlik kapsamında yaptıkları anket sonuçlarına göre, öğrencilik yılları en çok merak edilen yönetici ve öğretmenlerden oluşan bir grup sahnede okul yıllarına dair anılarını paylaştı, öğrencilere mesajlarını iletti. Etkinlik lise orkestrasının performansı ile son buldu.