SANKO ORTAOKULU ÖĞRENEN OKUL TAKIMI ÇALIŞMALARINI SUNDU

SANKO Ortaokulu Öğrenen Okul takımlarından S.O.S (SANKO Ortaokul Sorumluluk) Takımı, öğrencilerde sorumluluk bilincinin artırılmasına yönelik sene boyunca yaptıkları çalışmaları öğrenci ve idareciler ile paylaştı.

Abdulkadir Konukoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikte, öğrencilere sorumlulukları hatırlatılırken, yaşadığımız çevrenin temizliğinin ve düzeninin bizlerin sorumluluğunda olduğu video ve fotoğraf destekli sunumlar ile anlatıldı. Sunumlar süresince öğrenciler fikirlerini arkadaşları ile paylaşarak farkındalık yaratmak adına konuşmalar yaptılar. “Sorumlusu Benim” temalı kısa film yarışmasında birinci olan filmi çeken Elanur Seviniş, Deren Çalışkantürk, Ada Müyesser Bilgin ve Ayşegül Ener’e ödüllerini veren Ortaokul Müdürü Uğur Çekici, öğrenci ve takım üyelerini yaptıkları çalışmalardan dolayı kutladı.