SANKO OKULLARININ GÖRSEL SANATLAR SERGİSİ BÜYÜK BEĞENİ ALDI

SANKO Okulları, “IV. Kültür ve Sanat Günleri” kapsamında, öğrencilerin 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılındaki çalışmalarından oluşan “Görsel Sanatlar Sergisi” Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezinde ziyaretçileri ile buluştu.

Özel SANKO Okulları ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin yaratıcılığının ve el emeğinin ürünlerinden oluşan sergide, farklı tekniklerle yapılan resim çalışmaları, tuval, grafik ve desen çalışmaları, mozaik eserlerin yanı sıra takılar, üç boyutlu tasarım çalışmaları, kil çalışmaları, atık materyallerden oluşan çalışmalar, keçe, iki boyutlu linol baskı tekniği ile farklı tekniklerin uygulandığı resim çalışmaları ve kutnu kumaşı üzerine tasarımlar yer aldı.
Öğrencilerin birbirinden güzel sanatsal çalışmalarını içeren sergiyi SANKO Okulları yöneticileri, velileri, öğretmenleri ve öğrencileri gezdi.