ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ “OKUL DIŞARIDA GÜNÜ”NDE ÇOK EĞLENDİLER

SANKO Okulları Anasınıfı Hazırlık ve Küçük Grubu öğrencilerimiz dışarıda oynayarak öğrenmenin tadını çıkardılar.

BAY MUCİTTAŞ VE AİLESİNİN HİKAYESİ

SANKO Okulları 2. sınıf öğrencileri, severek ve heyecanla yaptıkları masal atölyesi çalışmalarını bu kez Songül Bozacı’nın katılımı ile “Bay Mucittaş ve Ailesi” kitabı ile gerçekleştirdiler.

SANKO OKULLARINDA BİR İLK DAHA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

SANKO Okulları SANKO Model United Nations (SANKO Model Birleşmiş Milletler) “SANMUN’18”i düzenleyerek Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde bir ilki gerçekleştirdi.

SANKO OKULLARI YÜZÜCÜSÜ BERİL ÖZTÜRK TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen “11-12 Yaş Vize Final Türkiye Şampiyonası”nda SANKO Okulları yüzücüsü Beril Öztürk Türkiye ikincisi oldu.

SANKO ORTAOKULU ÖĞRENCİSİ EZEL ÖYKÜ ŞENGÜL TÜBİTAK “TARİH” DALINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

TÜBİTAK tarafından düzenlenen “12’nci Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması”nda SANKO Ortaokulunun “Tarih” dalındaki projesi Türkiye birincisi oldu.

// //