Kültür Merkezi

Kostüm Odası

Özel Sanko Okulları öğrencilerinin oyun, proje sunumu, tiyatro, mehteran, bale, dans, modern dans ve Türk halk dansları gösterilerinde kullanabilecekleri tüm kostüm ve aksesuarların yer aldığı Kostüm Odasında Kostüm Arşivi oluşturulmuştur.

Sauna - Sağlık Merkezi

Bay ve Bayan Kulisleri

Fuaye - Askılık - Kokteyl Köşesi

Konferans - Tiyatro Salonu

Oyun, sunum, gösteri ve etkinliklerin sahnelendiği 638 kişilik Konferans ve Tiyatro salonu bulunmaktadır.

Yüzme Havuzları ve Kafeterya

Sağlık Odası

Soyunma Odaları ve Duşlar

Spor Salonu

Özel Sanko Okulları her türlü salon sporlarının yapılabileceği 1000 kişilik spor salonuna sahiptir. Zemin, Türkiye’de profesyonel takımların kullandığı salonlarla aynı özelliklere sahip 3. büyük salon olma niteliğini taşımaktadır.

Genel

Özel Sanko Okulları Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi, spor salonu, büyük-küçük yüzme havuzu, konferans-tiyatro salonu, sauna, sağlık merkezi ve kostüm odasıyla sosyal, sportif ve sanatsal alanda hizmet vermektedir. Ayrıca çim saha (futbol sahası) ve açık spor sahası (tartan saha) mevcuttur.