Okul Aile Birliği Faaliyetleri

OKUL AİLE BİRLİĞİ - SINIF TEMSİLCİLERİ TANIŞMA TOPLANTISI

PASTA SATIŞI

Pasta satışında birlikte olmanın keyfini yaşadık velilerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle…

YILBAŞI HEDİYE STANDI

ÖZDEMİRBEY İLKOKULU

19 adet mont, 5 adet bot, çanta, eşortman, süveter ve kırtasiye malzemeleri teslim ettik.

25 ARALIK ORTAOKULU

66 adet mont, 73 adet bot, 73 adet atkı, bere ve eldiven, 5 adet voleybol topu, 5 adet basketbol topu, 5 adet futbol topu, 5 çift masa tenisi raketi, 1 kutu pinpon topu ve 1 kutu 100 temel eserler okuma kitabı teslim ettik.

DÜZTEPE İLKOKULU

32 mont ve bot teslim ettik.

TANDIR İLKOKULU VE ORTAOKULU

1 adet bilgisayar, 5 koli A4 kağıt, 1 adet projeksiyon cihazı ve perdesi, 12 adet 2. sınıf, 17 adet 3. sınıf, 13 adet 4. sınıf, 30 adet 5. sınıf, 23 adet 6. sınıf, 19 adet 7. sınıf, 14 adet 8. sınıflar için eğitim seti, ilkokul ve ortaokul için 100 temel eserler okuma seti, 1 koli kırtasiye malzemeleri ve 2 adet elektirikli ısıtıcı teslim ettik. Ayrıca 5x25 çok amaçlı sıvı temizleyici, 4x25 çamaşırsuyu, tuvalet kağıdı, kağıt havlu, 1 koli cam sil ve 1 koli çöp poşetinden oluşan temizlik malzemeleri teslim ettik.

OĞUZELİ ÇAYBAŞI ŞEHİT MEHMET POLAT İLKOKULU

30 adet mont ve bot teslim ettik.

OĞUZELİ DOĞANPINAR KÖYÜ ŞEHİT COŞKUN TANRIÖVER ORTAOKULU

65 adet mont ve bot, 3 set 40 adetten oluşan 100 temel eserler okuma seti teslim ettik.

KIZIKKARACAÖREN İLKOKULU

1 adet projeksiyon cihazı ve perdesi, 2 adet bilgisayar, 6 adet sınıf panosu, 1, 2, 3 ve 4. sınıflar için kırtasiye malzemesi, anasınıfı için oyuncak, basketbol, voleybol ve futbol topları teslim ettik.

HATİCE KARSLIGİL İLKOKULU

51 adet mont, 46 adet bot, 2 adet ısıtıcı ve 2 adet bilgisayar teslim ettik.

SARIKAYA İLKOKULU VE ORTAOKULU

2 adet bilgisayar, 1 adet yazıcı, anasınıfı için halıfleks ve 1koli kırtasiye malzemesi, 3 adet futbolve basketbol topu teslim ettik.

ŞIRNAK'TA YARDIMA İHTİYAÇ DUYAN BİR OKUL

40 adet Bot, mont ve kazak, kırtasiye malzemeleri ve bol miktarda A4 kağıt gönderdik