Okul Müdürümüzden

Geleceğimizin mimarları çocuklarımıza “hata yapmanın hile yapmaktan çok daha onurlu” olduğunu öğreten, yerel değerleri özümsemiş, evrensel bilgi ile donatılmış bireyler yetiştirmeyi hedefleyen, çağdaş uygulamalara önderlik eden okulumuz, Gaziantep’ten dünyaya açılan bir eğitim kurumudur.

Biz Sanko Ortaokulu olarak, aydınlık Türkiye’mizin teminatı olan çocuklarımızı, Atatürk ilke ve İnkılapları ışığında, ulusal kimliği ile gurur duyan, üreten ve yaratan birer “dünya vatandaşı” yetiştirmek üzere yola çıktık.

Sanko Holding bünyesinde kurulan, fiziki donanımı güçlü, ana diline hakim, ikinci yabancı dili önemseyen kurumumuz, iletişim becerisi güçlü, farkındalığı yüksek bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiştir.

Yaparak ve yaşayarak öğrenmeyi hedefleyen okulumuzda “Önce hayal et sonra yap!” felsefesi ile yetişen öğrencilerimiz, bireysel farklılıklarının gözetilerek oluşturulduğu akademik program ile birlikte sanatsal, sosyal ve sportif alanlarda desteklenerek ilgi ve yetenek farkındalığının ayrıcalığını yaşamaktadır.

Öğrencilerimizi, akademik, sosyal ve sanatsal açıdan en üst seviyeye taşımayı ilke edinen okulumuz, ulusal ve uluslararası başarıların öncüsü olmaya ve eğitime açılan tüm kapıları aralamaya devam edecektir. Çünkü, gelecek nesil öğrencilerimizin eseri olacaktır.

Saygılarımla

Uğur ÇEKİCİ